Over BOOM Trikes Fahrzeugbau GmbH

Boom DuitslandDe firma BOOM Trikes Fahrzeugbau GmbH, opgericht in 1990 door Wolfgang en Christine Merkle, ontwikkelt en bouwt trikes voor de wereldwijde markt. Het huidige assortiment omvat naast de vier Custom Trike series de Automaat- Muscle-, Mustang- en Fighterserie. Sinds 2010 omvat het assortiment ook Motortrikes die zijn gebouwd op basis van de Honda Shadow, de Harley Davidson Sportster/Dyna en de Suzuki Intruder.

Door de voortdurende verbeteringen, innovaties en hoge, zelf opgelegde, kwaliteitsnormen (zoals ISO 9001 certificaat) is BOOM Trikes Fahrzeugbau GmbH uitgegroeid tot een toonaangevende fabrikant van Trikes in Europa.

Het hoofdkantoor van BOOM Trikes in het Schwäbische Sontheim telt op dit moment ongeveer 30 medewerkers. Daar worden de voertuigen ontworpen en met behulp van hoogwaardige onderdelen met de hand gebouwd.

Het BOOM Trike dealernetwerk, dat nationaal en internationaal bijna 100 dealers en verhuurbedrijven omvat, zorgt goed voor de klanten en levert een eerste klas service.

Alle BOOM Trikes mogen met een rijbewijs B (auto) worden gereden en zijn met het EG-rapport goedgekeurd in heel Europa.

Nieuwste Boom Trikes

Downloads

Download hier onze catalogus 2020

Download hier de Nederlandse versie van Triker Szene

Download Lifestyle catalogus (8 MB)

Lifestyle catalogus


Download het Technisch woordenboek