10 jarig bestaan; Nieuwe dealers; Trike Showroom

2013 is Trike Centrum TCV van start gegaan met een volledig vernieuwde Trike Shop. De winkel met vele accessoires voor Trikes en motoren heeft vele nieuwe klanten hun weg naar ons doen vinden.

Om als importeur van BOOM Trikes in Nederland de Trikes beter tot hun recht te laten komen hebben wij een showroom en Pilot Store van Highway Hawk ingericht.  De uitbreiding van het pand met zo’n 150 m2 heeft het mogelijk gemaakt om alles ruim uit te stallen. Genietend van een lekker kopje koffie kunt u door onze shop lopen, en zien wat er voor leuke accessoires aanwezig zijn.

Naast het spuiten en pimpen van Trikes is er nu een mogelijkheid om in een nog groter assortiment te kiezen uit de nieuwste lampen, knipperlichten, ornamenten, emblemen en nog veel meer accessoires om uw Trike of motor naar eigen inzicht te verfraaien.

IMG_4074 Shop met Topper LR

2014 zal vooral in teken staan van ons 10 jarig bestaan. Met een open dag op 2e Paasdag (21 april 2014), waar de verschillende modellen van BOOM Trikes te zien zullen zijn, gaan we dit jaar ook proberen om een nieuwsbrief op te zetten met leuke informatie over het merk BOOM Trikes.

Highway Hawk heeft zijn assortiment uitgebreid met vele op Harley Davidson gerichte accessoires. Deze zullen de komende weken aan ons assortiment worden toegevoegd.

Ook mogen wij dit jaar onze nieuwe dealer Trike Centrum Rijnmond verwelkomen. Deze BOOM Trike dealer zal zich in Spijkenisse gaan vestigen waar de verhuur, verkoop en onderhoud van BOOM Trikes zal plaats vinden. Nieuwsgierig? U kunt vrijblijvend contact opnemen met Richard & Marian Monster van Trike Centrum Rijnmond T. 06-52345275  E. info@trikecentrumrijnmond.nl

In Limburg kunt u bij Trike Verhuur Budel kunt terecht voor alle informatie over aankoop, onderhoud en verhuur van BOOM Trikes.  www.trikeverhuurbudel.nl

In Overloon is het BOOM Trike servicepunt gevestigd van Henk & Fons de Hoog. Al jaar en dag zijn zij actief in de VW Kever branche en kunnen vanaf nu het onderhoud van uw BOOM Trike verzorgen. Ook kunt u advies krijgen bij het tunen en verfraaien van uw VW motor. www.henkdehoog.nl

Wij hopen in het komende jaar nieuwe dealers en servicepunten van BOOM Trikes te mogen verwelkomen (voor informatie: 0297-255546).

Tot ziens op de Constructieweg 23 in MIJDRECHT!

Neem contact op