Mustang II rechts achter

Met Mustang ST1 luide BOOM Trikes in 2012 een nieuw tijdperk in de Trike-industrie in. Niet alleen vanwege zijn compacte formaat, wendbaarheid en rijeigenschappen, maar ook door de uitzonderlijk comfortabele zitpositie en het unieke design van de Mustang ST1 wordt deze door veel Trike-rijders zeer gewaardeerd. Door de jaren heen zijn er verschillende kleine modelwijzigingen doorgevoerd, maar nu is daar de Mustang II.

De Mustang II kenmerkt zich door zijn rondere vormen. Zo is de tank, body, koffer en luchtinlaten geheel gewijzigd en is de passagierszitting verbreed. Dankzij de diepe en comfortabele en verbrede zitplaats is de passagier goed beschermd achter de chauffeur en kan tegelijkertijd over hem heen kijken. Ook de Mustang II wordt standaard geleverd met de praktische kofferbak met een volume van 240 liter.

De techniek van het onderstel is ongewijzigd gebleven, u heeft de mogelijkheid om te kiezen tussen motoren van 110 tot 140pk met 7 versnelling automatische CVT transmissie

De Mustang II is leverbaar in een korte uitvoering voor bestuurders met een lengte van ongeveer 160 cm tot 180 cm. Voor bestuurders vanaf ca. 180cm wordt de lange uitvoering aanbevolen.